• Bahan panyaring Leiman

    Bahan panyaring Leiman

    Hebei Leiman bahan filter CO., Ltd minangka Solusi Singa Kanggo Pabrik Filter. Klompok solusi panyaring leiman ngontrol pemegang saham kanggo pabrik mesin Pulan, kita nandur modal kanggo layanan mandeg siji.
  • Solusi filter PLM

    Solusi filter PLM

    Solusi filter PLM setya mbangun layanan panyaring siji-mandeg, nyedhiyakake layanan mandeg kanggo mandeg kayata konstruksi Project Project lan standarisasi bahan panyaring.
  • Mesin panyaring PLM

    Mesin panyaring PLM

    Merek PLM wis berkembang luwih saka 10 seri, luwih saka 200kinds mesin kalebu mesin produksi lan peralatan uji coba. Mesin kita wis lulus sertifikasi CE.

HEBEI LEIMAN FILTER MATERIAL CO., LTD.

Mesin kita wis lulus sertifikasi CE.

HEBEI LEIMAN FILTER MATERIAL CO., LTD.

Mesin kita wis lulus sertifikasi CE.
  • brand1brand1
  • brand2brand2
  • brand3brand3
  • brand4brand4
  • brand5brand5