• Материјал за филтрирање на Лејман

  Материјал за филтрирање на Лејман

  Хебеј Лејман филтер материјал СД, Ltd е едношалтерско решение за производство на филтри. Нашата групација за решенија за филтрирање leiman го контролира акционерот во фабриката за филтрирање Pulan, ние заедно инвестираме за услуга за еден филтер.
 • Раствор за филтер PLM

  Раствор за филтер PLM

  Решението за филтер PLM е посветено на градење на едношалтерски сервис за филтрирање, обезбедувајќи им на клиентите едношалтерски услуги како што се машина Изработка на проект и стандардизација на филтерскиот материјал.
 • Машина за филтрирање PLM

  Машина за филтрирање PLM

  Брендот PLM има развиено повеќе од 10 серии, над 200 килограми машини, вклучувајќи машина за производство и опрема за тестирање. Нашата машина го помина СЕ сертификатот.

ХЕБЕИ ЛЕИМАН ФАЛТЕРСКИ МАТЕРИЈАЛ СД, LTD.

Нашата машина го помина СЕ сертификатот.

ХЕБЕИ ЛЕИМАН ФАЛТЕРСКИ МАТЕРИЈАЛ СД, LTD.

Нашата машина го помина СЕ сертификатот.
 • бренд1бренд1
 • бренд2бренд2
 • бренд3бренд3
 • бренд4бренд4
 • бренд5бренд5