• Materiali i filtrit Leiman

  Materiali i filtrit Leiman

  Materiali i filtrit Hebei Leiman CO, Ltd është një zgjidhje Stop për Prodhimin e Filtrave. Grupi ynë zgjidhje filtër leiman po kontrollon aksionarin për fabrikën e makinerive filtër Pulan, ne jemi duke investuar për një shërbim të ndaluar filtri së bashku.
 • Zgjidhje filtri PLM

  Zgjidhje filtri PLM

  Zgjidhja e filtrit PLM është e angazhuar për ndërtimin e një shërbimi me një ndalesë filtri, duke u ofruar klientëve shërbime me një ndalesë siç është makineria Ndërtimi i Projektit dhe standardizimi i materialit të filtrit.
 • Makinë filtri PLM

  Makinë filtri PLM

  Markë PLM ka zhvilluar më shumë se 10 seri, mbi 200kinds e makinave përfshirë makinën e prodhimit dhe pajisjet e provës. Makina jonë ka kaluar vërtetimin e CE.

HEBEI LEIMAN FILTER MATERIALE CO, LTD.

Makina jonë ka kaluar vërtetimin e CE.

HEBEI LEIMAN FILTER MATERIALE CO, LTD.

Makina jonë ka kaluar vërtetimin e CE.
 • brand1brand1
 • brand2brand2
 • brand3brand3
 • brand4brand4
 • brand5brand5