Email:info@lmfiltermaterial.com

Email:info@mfiltersolution.com

Whatsapp: +86-15131850885

  • Bahan saringan Leiman

    Bahan saringan Leiman

    Hebei Leiman bahan saringan CO., Ltd. nyaeta Hiji Stop Solusi pikeun Pabrik Filter.Grup solusi saringan leiman kami ngadalikeun pemegang saham pikeun pabrik mesin saringan Pulan, kami investasi pikeun jasa saringan hiji eureun babarengan.
  • solusi saringan PLM

    solusi saringan PLM

    Solusi saringan PLM komitmen pikeun ngawangun jasa saringan hiji-eureun, nyayogikeun palanggan jasa sapinuhna sapertos konstruksi Proyék mesin sareng standarisasi bahan saringan.
  • mesin saringan PLM

    mesin saringan PLM

    Merek PLM parantos ngembangkeun langkung ti 10 séri, langkung ti 200 jinis mesin kalebet mesin produksi sareng alat uji.Mesin kami parantos lulus sertifikasi CE.

HEBEI LEIMAN FILTER MATERIAL CO., LTD.

Mesin kami parantos lulus sertifikasi CE.

HEBEI LEIMAN FILTER MATERIAL CO., LTD.

Mesin kami parantos lulus sertifikasi CE.
  • merek1merek1
  • merek2merek2
  • merek3merek3
  • merek4merek4
  • merek5merek5